Hvad er meningen?

Hvad er meningen med denne sektion ‘Hovedet på bloggen’ :) Det sidder jeg pt og tænker over. For et par måneder siden tænkte jeg at det ville være fedt med et sted at dele mine tanker om træning, kost, meditation, alt mellem himmel og jord og det gør jeg så nu. Jeg deler tanker om mine tanker - det er allerede blevet meta! :)

Jeg må hellere dele noget der er mere alment brugbart. En tanke om træning, en tanke om kost og en tanke om meditation.

Træning. Hav mere fokus på restitution - det er okay at træne uden at save sig selv helt over hver gang. Faktisk er min erfaring at mange har godt af at give kroppen mere rum til at absorbere den træning den bliver budt. Restitution kan både være en ekstra hviledag måske endda hvileperioder, det kan også være en periode hvor du træner med mindre intensitet. I sidste ende vil du få mere ud af din træning og bedst muligt undgå skader. Dét ville jeg gerne ha’ vidst da jeg startede med at træne.

Kost. Variation er vigtigt. I og med forskellige fødevarer indeholder forskellige vitaminer og mineraler i forskellige mængder, så er det vigtigt med variation. Derudover ved vi også at et æble ikke bare er et æble, næringsindholdet afhænger af den jord, det miljø, hvor æbletræet vokser og hvor modent æblet var da det blev plukket. De her ting kan vi ikke vide meget om som forbruger, men hvad vi kan gøre er at spise varieret. Vores krop er god til at suge de næringsstoffer til sig den har brug for, så giv den alt muligt at arbejde med :)

Meditation. Når du meditere kommer du ikke et andet sted hen, det er der nogen der tror. Tværtimod kommer du utroligt nært dig selv, utroligt tilstedeværende her og nu. Nogen gange dybere end tanker, identitet og følelser, men ‘du’ er der stadig og du er lige her, du er ikke noget andet sted end her. Ja, det virker mystisk men det er en utrolig familiær ufamiliær følelse.

Du kan høre mig snakke mere om alt muligt i podcastet Plantetinget.

Jeg ved ikke hvad den her blog skal blive til. Vi får se!

Kan i have det skidegodt. Lav en god dag.

Niclas