Hvorfor spise planter? Og hvordan?!

Der hersker så mange misinformationer om det at spise plantebaseret/vegansk og derfor er det fantastisk for mig at komme ud og i øjenhøjde fortælle om hvorfor mange vælger at gå i denne retning og hvordan gør man det egentlig rent praktisk.

Hør min personlige historie om hvorfor jeg valgte at skifte kostmønster, hvorfor jeg stillede op til en bodybuilder konkurrencer som veganer og hvad siger videnskaben om det med at leve af planter. Der vil både blive grint, krummet tæer og udforsket uset land.

“Vi havde Niclas ude i vores virksomhed, hvor han holdt et spændende foredrag om plantebaseret kost og livsstil. Foredraget inspirerede publikum til at tænke over madvaner både ift. egen sundhed, men også den gavn det har for bl.a. miljøet at vælge en 100% plantebaseret livsstil. Niclas er rigtig god til at inddrage publikum, så man er med hele vejen. Der var også både sjove historier og private fortællinger, som gjorde foredraget meget nærværende. Jeg kan varmt anbefale at tage kontakt til Niclas, hvis man ønsker et foredrag, der på en levende måde skal inspirere et publikum til at leve en sundere livsstil med et dybere perspektiv.”
— Mie Græsvænge

 

Tidligere afholdte foredrag:

GreenBurger, København - februar 2017
Grøn Fest byfestival, Horsens - maj 2017
MiljØko byfestival, Viborg - juni 2017
LOF Gribskov, Gilleleje - oktober 2017
SundtValg, Odense - maj 2018


 

Kontakt mig hvis du er interesseret eller hvis du har spørgsmål

Navn *
Navn