Få indgående viden om plantebaseret kost

Lær hvordan du får succes på planter


Jeg vil rigtig gerne lære dig at spise plantebaseret og sikre at du har tilstrækkelig viden til fremover selv at kunne sammensætte sunde næringsrige plantebaserede retter. Det er ikke nok blot at læse en bog.

3 ugers FOODCAMP forløb - 799 kr

Det får du:
3 x 2 timer holdundervisning
Opskriftshæfte med gode tips og tricks
Adgang til lukket facebook gruppe for alle deltagere
Små hold - maks 12 deltagere
Viden og redskaber så du kan stå på egne ben
Et forløb der giver dig et afslappet og sundt forhold til mad

Uge 1:
Vi har fokus på at forstå basis begreber som kulhydrat, protein, fedt, fibre og mere, i relation til en plantebaserede kost og hvordan det spiller ind på vores sundhed. Jeg kommer med eksempler på hvordan en kost kan se ud. 
Vi finder nogle forskellige fokuspunkter i forhold til vores madvaner som vi vil kigge på i løbet af 3 uger forløbet vare.

Uge 2:
Vi samler op på uge 1 og genopfrisker de vigtigste pointer at huske. Vi snakker kort om hvordan ugen gik i forhold til at prøve nye opskrifter af.
Vi dykker videre ned og kigger nærmere på forskellige vitaminer og mineraler og hvordan vi sikre at få dækket vores behov tilstrækkeligt.

Uge 3: 
Vi samler op på uge 1 og 2 og genopfrisker kort igen. Vi høre kort om hinandens erfaringer og opdagelser. Vi lære om en plantebaseret kost i forhold til at træne og have en aktiv livsstil, i forhold til at bygge muskler og i forhold til et vægttabsforløb.