Skal du med på meditationsworkshop d.6/12? Læs med nedenunder.

Meditation For Alle er en workshop jeg har sammensat, hvor alle kan lære at meditere, for jeg ved at vi alle kan have glæde og gavn af meditation, uanset om vi er selvstændige, studerende, sygemeldte eller noget fjerde. Meditation kan give ro, klarhed, styrke, kreativitet, indsigt, nærvær og mere. Det siger østens visdom og vestens videnskabsfolk. Og jeg siger at meditation er ret rock'n'roll. 

Personligt har jeg de sidste 7 år oplevet adskillige positive effekter af meditation på mit forhold til mig selv, mit forhold til andre, fysisk træning, håndtering af stress og frygt, eksamenssituationer og min kreativitet. 

Min tilgang til meditation kræver ikke at du tror på noget særligt, eller at du har nogen tidligere erfaring med at meditere - det kræver blot at du er åben for at give meditation en ærlig chance og for at udvikle dig. Selvom du er skeptisk af natur, kan du høste de positive fordele af meditation. 

I løbet af workshoppen vil vi snakke om hvad meditation er for en størrelse, hvordan du meditere og hvorfor det overhovedet er en skidegod ide at lære. Vi kommer til at meditere adskillige gange så du får flere oplevelser med at meditere, og jeg vil ruste dig godt på så du kan forsætte derhjemme. Det bliver skide fedt.

Pris: 200 kr (Inklusiv te, vand og snacks) / der er 12 pladser på holdet

Tidspunkt: Torsdag d. 6 december kl.18-21

Sted: Kph Projects - Enghavevej 80, 4 sal, København

Glæder mig til at se dig,
Niclas