Uddannet Personlig træner / Kostvejleder / holdinstruktør / fitnessinstruktør / funktionel Træningsinstruktør
 

Når jeg ser tilbage har jeg altid været glad for at bevæge mig, og bruge min krop, og jeg har altid godt kunne lide at arbejde med mennesker. Rejsen for at forstå hvad en sund kost er har fulgt mig siden jeg startede med at træne i Hammerum Fitness lidt udenfor Herning i 2005. Ja, jeg er fra Herning og Herning ligger i Midtjylland. Tilbage i 2013 gik jeg planken ud og spiser nu ingen animalske produkter, ingen kød, fisk, mælk, æg. Altså helt plantebaseret/vegansk og jeg nyder i fulde drag og hjælper andre der har lyst til at skrue ned for kødet og op for grøntsagerne.

Jeg er personlig træner med mere fordi jeg gerne vil hjælpe alle der vil igang med at træne, spise og leve sundere og bedre. Hjælpe med at afmystificere det hele og sørge for at processen bliver god og passer til ens nuværende situation og derfra finde vejen til næste mål. Hvad end om der skal være fokus på mobilitet, smidighed, styrketræning, funktioneltræning eller konditionstræning.

Jeg er uddannet og certificeret personlig træner efter europæiske standarder igennem erhvervsskolen NEXT kbh og jeg opnåede 12 i min afsluttende svendeprøve.

Hvad er der ellers. 28 år, halv svensker, kæresten er fra Finland, jeg bor i Valby.